(Leerling) Kok M/V - locatie ZUTPHEN

Vanwege de groei op de onze locatie achter het station Zutphen zijn we op zoek naar een
(leerling)KOK m/v
Werkzaamheden:
Afwisselend met 3 andere koks maak je een vast assortiment van ongeveer 30 Indonesische gerechten.
Deze worden bijna dagelijks gemaakt. Opruimen en schoonmaken alle verdere aanverwante werkzaamheden.

Werktijden: Voor 3 - 4 dagen per week ca. 24-38 uur.
Werktijd tussen 9 en 18 uur, minimaal 1 dag in het weekend.
Af en toe een weekend vrij.
Wat vragen we van jou:
Ervaring in de horeca, praktisch inzicht. Sociaal en communicatief.
Werkt secuur en volgens vaste receptuur.
Interesse in biologische landbouw en voeding.
Altijd trek in Indonesisch eten. Gezonde instelling
Stressbestendig. Geen rookpauzes nodig.

Wij bieden:
Een modern restaurant met het streven naar de beste kwaliteit en service,
waar vanuit onze opvattingen met een maximum aan duurzame en biologische ingredienten wordt gewerkt en de gast centraal staat. Er moet hard gewerkt worden, in een ontspannen sfeer. Salaris in overleg. Alle gewerkte uren en fooi uitbetaald.


De sfeer in ons bedrijf kenmerkt zich als informeel en persoonlijk, gezonde voeding staat bij ons voorop en wij streven er elke dag naar, de beste kwaliteit en service te leveren. Heb jij de nodige ervaring en ben je enthousiast om te beginnen?
Loop dan gerust binnen of stuur jouw cv en motivatiebrief naar

info@biotokozutphen.nl t.a.v. David Loef

laatst aangepast op 5-8-21

BioTokoBediening
BioTokoKeuken
BioTokoBediening
BioTokoLena