BioTokoLogo

CATERING


ONZE CATERING


Al meer dan 10 jaar verzorgd BioToko wekelijks catering in en rond Zutphen, Deventer , Arnhem en wijde omgeving.
Wij verzorgen het eten, zetten alles voor u klaar en halen alles vuil op.
Wij koken zo puur mogelijk en maken daarbij gebruik van de beste ingrediënten.
Al ons vlees is biologisch en meer dan 90 procent van onze inkoop is van biologische kwaliteit.

Voor bespreken van de catering en eventuele vragen
belt u met 06 515 32 405 - Frank Loef




HOE WERKT HET
Bij voorkeur bestelt u de catering minimaal 1 week van te voren. U neemt contact op en we bespreken uw wensen.
Dat kan per mail naar kantoor@biotokoholland.nl of telefonisch 06 515 32 405

Op basis uw wensen ontvangt u per mail een offerte met daarin een gedetailleerde beschrijving van de afspraken inclusief de kosten.

Deze berekenen we als volgt:
- We rekenen de prijzen die u ook betaald als u bij ons afhaalt.
- Daar bovenop betaalt u een bedrag voor organisatie en gebruik apparatuur.
- Dit bedrag is afhankelijk van de groepsgrootte. Hoe meer mensen, hoe lager de bijdrage voor organisatie en apparatuur.
- Indien u borden en bestek wilt komt er € 1,25 bovenop.
- En een vergoeding voor de gereden kilometers buiten Zutphen.

Eventueel geeft u aan wat u nog wilt laten aanpassen en u ontvangt dan een aangepaste offerte.
Bij akkoord mailt u dat aan ons, en maakt minstens 50% van het afgesproken bedrag over, voor de in de offerte vermelde datum.
De afspraak is definitief zodra wij het geld hebben ontvangen.
Tot 7 dagen voor de catering kunt u de hoeveelheid personen nog laten aanpassen.
De dag na de catering betaald u het resterende bedrag.

PRIJZEN EN SAMENSTELING CATERING
We bieden 3 varianten aan
VLEES-VEGA (voorheen de standaard) met voldoende opties voor de vegetarische gasten)
Vegetarisch en VEGAN zonder ei en met veganistische basisgerechten.

MINIMUM AFNAME
Minimaal 12 personen met een totale besteding van meer dan € 250
Met KERST en OUD en NIEUW geldt een minimum afname van € 400

Klik hieronder voor de samenstelling en de prijzen:

gerechten en prijzen


VERDER INFORMATIE


BELANGRIJK - BUITEN OPSTELLEN KAN NIET
Het eten wordt opgewarmd middels warm water volgens de au-bain-marie methode met branders met een soort spiritus-gel.
Deze mogen niet op de tocht staan. (ook binnen niet) Hierdoor is buiten installeren dus niet mogelijk.
Als de brandervlammetjes op de tocht staan wordt het water in de bakken niet, of niet snel genoeg warm.
Wel kunt u in een aparte tent de catering opstellen, maar daar mag het ook niet tochten.

HOEVEEL TAFELS
De gewenste lengte van de tafels staat op de offerte.
Zorg voor stevige tafels. Ruimte voor 1 shafing dish is 50x70cm.
Er komt per Shafing Dish (SD) ongeveer 4 liter kokend water op de tafel te staan + het gewicht van het eten (4 kilo).
Haal licht ontvlambare materialen uit de buurt van de Shafing Dishes.
Houdt kinderen en huisdieren uit de buurt.
Als de branders eenmaal aan staan dient u de SD niet meer te verplaatsen.

OPWARMEN
Op het moment dat wij bij u komen zijn de gerechten 2-6 graden koud.
Na het aansteken van de branders duurt het 2 uur voordat het eten warm genoeg is om te gaan eten. De branders branden ong.3 uur.

DEKSELS
Het enige dat u nu nog hoeft te doen is de deksels eraf halen.
Berg deze op in de bijgeleverde HOGE grijze kratten.
(Er komt nogal wat condenswater vanaf, en ze nemen anders veel ruimte in beslag)

BEZORGEN EN OPHALEN
De meeste catering verzorgen wij binnen 25 km rond Zutphen.
In Zutphen bezorgen we gratis.
Daarbuiten voor € 0.30 per km (+ brandstofopslag), 1x voor het brengen en 1x voor het ophalen.

VERDER WEG
Boven de 50 personen wordt het voor u en ons rendabel om op een grotere afstand een catering te verzorgen.
Afhankelijk van de groepsgrootte is er dan dus catering mogelijk van Driebergen tot Enschede en van Zwolle tot Nijmegen.


ZELF OPZETTEN?
Klik onderstaande klop voor de instucties indien u de catering zelf wilt opzetten.

ZELF OPZETTEN


laatst aangepast op 19-11-22

BioTokoCatering